Koeien kijken
Dinsdag 11 april zijn we met groep 1-2 koeien en kalfjes kijken in de Vredepeel. Klik hier voor de foto's.


Kuikentje op school
Klik hier voor de foto's.

Bezoek varkens
Dinsdag 28 maart is groep 1-2 op bezoek geweest bij dhet bedrijf van de vader van juf Loes in Merselo. De kinderen hebben rondgekeken in de stal en geknuffeld met de biggetjes. Klik hier voor de foto's.


Knutselen voor carnaval
Groep 1-2 is helemaal klaar voor het carnavals bal volgende week! We hebben een paardenhoed geknutseld! ALAAF!!!!!! Klik hier voor de foto's.


Op bezoek in de kerk!
Wij waren vandaag in de grote kerk op bezoek bij Deken Smeets. Hij heeft ons een kerstrondleiding gegeven. Hij was onder de indruk (en wij trots) over alles wat de kinderen wisten te vertellen over Kerstmis. Verder mochten we in de Engelen-Grot gaan kijken, dit was heel sprookjesachtig voor de kinderen. Ibrahim mocht bij ons vertrek de kerkdeur open maken, Meggy en Stijn mochten allebei een keer de klok laten luiden (met een knopje…) en rinkelen met de bellenkrans van de consecratie. (De consecratie is de mysterieuze gebeurtenis in de eucharistie waardoor brood en wijn worden veranderd in het Lichaam en Bloed van Jezus Christus) Daarna hebben we buiten nog de kerststal bezocht. Het was een zeer geslaagde en leuke middag. Klik hier voor de foto's.

Samen spelen, beleven en ontdekken!
Samen spelen, beleven en ontdekken! Met de vormen die ze op dit moment leren, spelen ze met zeepsop en ontdekken ze dat de wind bellen blaast en je je hand door de bel kunt steken zonder dat hij kapot gaat! Klik hier voor de foto's.